На Одещині 22-річний хлопець вбив колишню коханку, яка йому загрожувала

12 января 2011 г. в 18:03

Смерть розірвала черговий любовний трикутник, у якому дійові особи - хлопець і двоє дівчат. 22-річний молодик не став терпіти докорів колишньої коханки, що погрожувала розповісти все вагітній парубковій нареченій. Тож під час останньої сварки хлопець узяв у руки зброю.


Страшна знахідка на Різдво приголомшила мешканців села Нерубайського, що біля Одеси. Під парканом одного з будинків лежала понівечена дівчина. Одразу не могли й упізнати - розтрощена голова була в калюжі крові.

Ольга Миколаївна, свідок:
- Муж нашел эту девочку. Муж милицию вызывал.
- В каком состоянии?
- Он уже видел, что она мертвая. Так получилось, что он проезжал, в 8 утра, и ему как раз просто на глаза.

На голові дівчини правоохоронці нарахували шість рубаних ран. А в сумочці знайшли бейджик з фотографією - посвідченням працівниці одеського супермаркету. Родом загибла виявилась з іншого міста, в Нерубайське приїхала до коханого - з'ясовувати стосунки.

Олександр Драган, керівник Біляївського РВ міліції:
- С данной потерпевшей с города Болграда познакомился в магазине "Фоззи", работая охранником. Дальше между ними завязалась так называемая любовь, которая в последующем переросла в шантаж со стороны потерпевшей.

Затриманий пояснює: колишня кохана приїхала до нього, щоби переконати жити з нею. Інакше погрожувала все розповісти вагітній дівчині, з якою той мав одружитися. Це й розлютило молодика.

Затриманий:
- Началось все из-за того, что она начала оскорблять меня и мою супругу. Я просил, чтоб она успокоилась, я не хотел ее убивать, а хотел нанести физическую боль. В состоянии алкогольного опьянения, и не рассчитал силы.

Насправді, кажуть вартові ладу, затриманий усе добре розрахував. Проводжаючи дівчину до зупинки, прихопив металевого прута. Забив жертву на смерть, а знаряддя вбивства викинув. Інсценував пограбування: забрав коштовності загиблої.

Олександр Драган, керівник Біляївського РВ міліції:

- С места происшествия был изъят металлический предмет, которым он наносил по голове потерпевшей.

Затримали душогуба вдома у вагітної нареченої. Правоохоронцям той добряче здивувався, адже перед від'їздом змінив скривавлений одяг і викинув сім-карту з мобільного. За ґратами йому світить провести решту життя.

Оксана Піднебесна, Влад Величко.

 

Джерело: НТН

EXMO affiliate program