У Гуляйпільському районі мати викинула новонароджену дитину в туалет

6 января 2011 г. в 17:18

Якщо дитина непотрібна - її треба викинути. Так вирішила мешканка Гуляйпільського району Запорізької області, коли народила новорічної ночі дівчинку. Жінка покинула немовля в туалеті. Тепер стверджує, що випадково.


За кілька годин до Нового року у Гуляйпільський райвідділок зателефонували із села Варварівки. Лікарі "швидкої" розповіли: місцева мешканка, що прийшла на гостини до своїх знайомих, народила дитину й одразу її позбулася. Немовля жінка викинула в туалет. На місце пригоди виїхали правоохоронці.

Вадим Боровик, керівник Гуляйпільського РВ міліції:
- На месте происшествия, при осмотре, был обнаружен труп новорожденного ребенка в туалете, девочка. Указный труп был извлечен. При детальном осмотре в колодце обнаружена плацента, и горе-мамаша требовала медицинской помощи.

Горе-матері - 23 роки. Це була її третя дитина. Двох попередніх - покинула в пологовому будинку. Сама ж пиячила. Каже, цього разу все сталося випадково: народила, немовля викинула в туалет, плаценту - у криницю. Знайомі негайно викликали "швидку".

Породілля:
- Побоялась дуже. Я возлє бур'янів сиділа, я чула як мене гукали, як врачиха звала, боялася вийти, не знала, шо мені робить, шо мені казать.

Породіллю доправили до Центральної районної лікарні. Триває слідство. Щоправда, експерти припускають, що дитина народилася вже мертвою.

Сергій Орлов, Микола Латкін

 

Джерело: НТН

EXMO affiliate program